S-a hipnotizat singur, din greseala

Posted: joi, 11 martie 2010 | Publicat de Admin | Etichete:

Un barbat din Marea Britanie a reusit sa se hipnotizeze singur, din greseala, stand nemiscat in fata oglinzii timp de cinci ore. Nici macar sotia sa nu a reusit sa il scoata din transa pe barbat, relateaza The Telegraph.

 

Conform cotidianului britanic, Hannibal Helmurto, in varsta de 38 de ani, isi repeta in fata oglinzii numarul sau de hipnoza si asa a reusit sa se "autohipnotizeze".

 

"Am fost socata sa il gasesc asa. Semana cu un zombie si se uita fix in oglinda. Avea pupilele micsorate, semn ca se afla sub hipnoza" a declarat sotia inghititorului de sabii britanic.

 

Doctorul hipnoterapeut Ray Roberts, cel care il invatase pe Hannibal tehinicile hipnozei, a reusit sa il scoata telefonic din transa pe barbat. Acum, britanicul sustine ca nu isi aminteste nimic din cele cinci ore pe care le-a petrecut in fata oglinzii, ultimul lucru pe care si-l aminteste fiind momentul in care a inceput sa exerseze tehnicile de hipnoza in fata oglinzii.

 

Acesta nu este singurul accident pe care l-a suferit Hannibal, prima sa reprezentatie in fata publicului terminandu-se tragic, barbatul perforandu-si tractul respirator in timp ce incerca sa inghita o lama de 1,2 metri.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu