Cele mai ciudate obiceiuri sexuale din întreaga lume

Posted: marți, 13 aprilie 2010 | Publicat de Admin | Etichete:

Gugalind intr-o zi am dat peste ceva interesant… ciudatenii de natura sexuala. Iata cateva dintre cele mai ciudate obiceiuri sexuale din intreaga lume, într-un top întocmit de ”20 minutos.es”.

Meseria de deflorator

Potrivit legilor insulei Guam, din Oceanul Pacific, virginele nu au voie să se căsătorească. Din această cauză, există bărbați angajați în meseria de deflorator, a căror slujbă este să călătorească prin întreaga insulă și să defloreze virginele. Pentru serviciul făcut, bărbații sunt plătiți de femei.

Salutul între bărbați
Bărbații care fac parte din tribul Walibri, din Australia centrală, nu se salută dând mâna unul cu celălalt, ci se apucă reciproc de penisuri.

Martorii romani
Romanii, când erau chemați ca martori la judecătorie, își țineau mâna pe penis și pe testicule pentru a dovedi că mărturia lor este adevărată și că jură … pe ce au mai scump.

Decapitare pentru masturbare

În Indonezia, pedeapsa pe care o primesc bărbații care se masturbează este decapitarea.

Mireasă ”încercată„ de socru
În tribul Aranda, din Austalia centrală, mireasa trebuie să petreacă prima noapte în compania socrului. Abia apoi aceasta rămâne alături de soț.

Ginecologul, în oglindă
În Bahrein, un medic ginecolog poate consulta o femeie numai dacă îi privește organele genitale în oglindă, fiind strict interzis să le privească direct.

Adulter permis
În Sparta antică, adulterul era permis numai dacă femeia își găsea un amant mai înalt și mai robust decât propriul soț.

Citeste tot articolul pe Mirelaneagu.wordpress.com



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu