Cinci dintre cele mai bizare colectii din lume

Posted: miercuri, 30 iunie 2010 | Publicat de Admin | Etichete:
Daca unii colectioneaza timbre, capace de sticle de suc sau masinute de jucarie, altii au preocupari extreme: de la banane, stropitori si pana la fecale de reptile. Iata cateva dintre cele mai bizare colectii din lume.

Jucarii de la meniurile McDonald's

Kevin Baines, in varsta de 55 de ani, a inceput sa colectioneze aceste jucarii in anii 80, ajungand in prezent la numarul impresionant de 7.500 de jucarioare. Din pacate pentru Baines, nimeni nu ii impartaseste pasiunea pentru aceste jucarii, relateaza Metro.co.uk.

Stropitori

Ken Strickland a sacrificat un intreg etaj din casa sa pentru colectia sa de peste 3.000 de stropitori. Din nefericire, barbatul a decedat, lasandu-i toata averea nepoatei sale, care este inca nehotarata in ceea ce priveste colectia de stropitori.

Banane

Ken Bannister este directorul "Muzeului Banana" - o colectie impresionanta formata din peste 17.000 de obiecte asemanatoare bananelor. La inceputul acestui an, muzeul se afla la un pas de faliment, dar datorita bunatatii unui om de afaceri care a donat 30.000 de lire sterline, colectia lui Bannister poate fi vazuta in continuare de curiosi. CITESTE TOT MATERIALUL

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu