Cea mai scumpa spalatorie auto din lume

Posted: marți, 27 iulie 2010 | Publicat de Admin | Etichete:
Britanicul Gurcharn Sahota conduce o afacere ce pare futurista: cea mai scumpa spalatorie auto din lume. Acesta lucreaza pana la 250 de ore la o masina, folosind peste 100 de lichide speciale si ceara. Tocmai din acest motiv, costurile de curatare ajung la 7.200 de lire sterline pentru fiecare masina.

Spalatul unei masini la aceasta spalatorie include lustruirea manuala a masinii in interior si exterior de cinci ori, relateaza Metro.co.uk.

Sahota foloseste chiar si un microscop informatizat pentru a gasi pe caroserie zgarieturi care nu se pot vedea cu ochiul liber. Britanicul a inceput afacerea in urma cu cinci ani, dupa ce a spalat masina vecinului sau cu un burete si o galeata. De atunci acesta a curatat sute de masini de lux si se poate lauda cu o lista destul de mare de clienti celebri.

"Cand eram tanar spalam masinile vecinilor si a tatalui meu de cate ori puteam. Nu m-au platit niciodata, dar imi placea atat de mult incat o faceam gratuit. De atunci, lucrurile au evoluat si acum spal unele dintre cele mai rapide si scumpe masini din lume", a declarat Sahota pentru jurnalisti.

Britanicul, care locuieste cu parintii sai, a transformat garajul intr-un atelier hi-tech, construind chiar si o zona asemanatoare standurilor de la Formula 1, pentru a putea spala pe sub masini.

Sahota spune ca cel mai frumos moment al sau a fost cand a curatat cea mai scumpa masina din lume, un McLaren F1 GTR, care costa in jur de 3 milioane de lire sterline.
Sursa: Ziare.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu