Si-a pierdut simturile mainilor din cauza sms-urilor

Posted: marți, 23 martie 2010 | Publicat de Admin | Etichete:

Citind ziarele dimineata, la cafea, am dat peste o stire ciudata. Stiti voi, v-am mai spus ca cel putin o data pe saptamana dau peste o stire de-asta care ma lasa masca. Ei bine in aceasta stire era vorba despre o adolescenta (16 ani) care si-a pierdut simturile din ambele maini din cauza numarului imens de sms-uri pe care le-a trimis.


Medicii spun că tânăra Annie Levitz, în vârstă de 16 ani, care şi-a pierdut simţurile la mâini şi nu poate ridica obiecte mai grele, suferă de sindromul de tunel carpian, nervii încheieturilor fiind blocaţi, scrie Click.

Această afecţiune este deseori asociată cu frecvenţa mărită a folosirii tastaturii calculatorului. Conştientă de pericolele ce o pândesc, Annie a micşorat numărul mesajelor la 50 pe zi. “Ştiu că nu e sufiecient, dar mă străduiesc. Nici măcar nu sunt sms-uri serioase. Scriu ceva de genul: «Bună, bună, ce faci?»”, a mărturisit tânăra, care speră să-şi înlocuiască actualul telefon cu unul care are touchscreen.


Copiii din Statele Unite nu au auzit, oare, de minute pe telefon? de mess? de intalnire la un suc, la o cafea, la o vorba in parc? De ce sa scrii 50 de sms-uri cand poti vorbi tot ce ai de vorbit cu persoana respectiva in 2-3 minute? Maximum 3 minute. Nu ii inteleg…

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu